Bd. Basarabia, Nr 256, incinta Faur, Bucuresti +4021.346.60.30 , +40726.37.57.77 office@netinstal.ro

Instalare antene

Instalare antene pentru sistemul de transmisie preturi electronice la raft - SES

Instalare sufa de sustinere

In prima parte a lucrarii se stabileste traseul antenei si punctele de sustinere. 

Instalarea rack-urilor cu transmitatoare

Dupa realizarea sustinerilor, se trece la instalarea rack-urilor ce vor gazdui transmitatoarele. 

Instalarea antenelor

Urmatoarea etapa este instalarea propriu zisa a antenelor in asa fel incat sa fie asigurata acoperirea intregii suprafete de vanzare a produselor.

Conexiuni si testare

Ultima faza, este cea in care se instaleaza transmitatoarele in rack-uri si se fac conexiunile atat pe cablu cat si pe fibra. Dupa calibrarea antenelor se trece la transmisia semnalului pentru etichetele electronice si verificarea corectitudinii transmisiei pe fiecare eticheta martor din magazin.

Suntem unici in Romania

In acest moment suntem singura societate agreata si cu experienta necesara, care instaleaza antene pentru transmisie preturi electronice la raft, in sistemul de transmisie pe fir, produs de Store Elestronic Systems si distribuit in Romania de partenerul nostru Premiums IT

Am instalat pana acum antene pentru sistemul SES in peste 250 de magazine Mega Image si 7 supermarket-uri Cora

De ce noi

Am fost echipa care a implementat intr-un interval de doar o luna si jumatate, proiectul pilot de instalare a sistemului SES in 38 de magazine Mega Image in 2010.

Planificare

Pentru a asigura o acoperire completa, in functie de arhitectura magazinului realizam planul de instalare al antenelor.

Experienta

Datorita experientei si cunostintelor acumulate in instalarea acestor echipamente pana acum, putem realiza orice proiect indiferent de marimea lui.

 

Disponibilitate

Asiguram interventia pentru instalare si service in orice locatie din Romania

Procesul de instalare

Instalarea antenelor se face in spatiul de vanzare se face in asa fel incat sa asigure acoperirea redundanta a intregii suprafete. Fiecare eticheta trebuie sa poata primi semnal de la doua antene.

Site survey

Se porneste de la necesitatile beneficiarului si a suprafetei magazinului. Antenele trebuie astfel instalate incat sa acopere orice suprafata din suprafata de vanzare, chiar daca in momentul punerii in functiune a sistemului, nu vor avea etichete electronice toate produsele.

Planuri

Dupa stabilirea traseelor antenelor  si amplasarea rack-urilor ( unde este cazul), se definesc modalitatile de instalare a antenelor, inaltimea  de instalare ( pentru a nu se intersecta cu anumite elemente de decor), precum si realizarea legaturii cu IT room-ul sau camera sefului de magazin ( dupa caz)

Fixarea sustinerilor

In cazul supermarket-urilor, datorita distantei mari intre punctele de ancorare, trebuie realizate sustineri intermediare cu sufe autopurtate. In functie de structura cladirii se aleg diverse modalitati de fixare a sufelor pe stalpi sau pereti.

Instalarea rack-urilor

In supermarket-uri, in spatiul de vanzare, se instaleaza rack-uri care gazduiesc transmitatoarele si concentreaza antenele. Intre acestea si camera IT se stabileste o legatura pe fibra optica pentru transmisia dintre computerul ce are instalat softul si transmitatoare.

Instalarea antenelor

Cablurile de antena se instaleaza conform planurilor iar capetele sunt marcate si duse in rack sau camera unde este instalat rack-ul (dupa caz). Este recomandat a nu se intrerupe cablul de antena .

Conexiuni si teste

La final se realizeaza conexiunile cablurilor de antena si fibra optica, se calibreaza antenele si apoi de testeaza transmisia pe etichete martor, instalate in diverse pozitii in suprafata de vanzare.  

Beneficiarii lucrarilor noastre

Sunteti interesat de instalarea unui astfel de sistem in magazinul DVS ?

Va rugam sa ne contactati pentru detalii si cotatie de pret

Contactati-ne acum